Zonwering voor de Horeca

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Horeca

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Horeca zonwering en terrasoverkappingen

Meer sfeer, luxe en comfort creëren voor uw horecagelegenheid? Restaurant, hotel, ijssalon, strandpaviljoen, café of snackbar; voor elke horeca onderneming heeft Zonservice een passende oplossing. Bied uw gasten het comfort dat zij wensen met de juiste zonwering of overkapping, zodat zij langer buiten kunnen genieten op uw terras. Zo verlengt u het horecaseizoen in de buitenlucht met weken of zelfs maanden. Goed voor

Wanneer u op zoek bent naar een zonweringsoplossing voor uw etablissement, bent u bij Zonservice aan het juiste adres. Wij geven u graag een uitgebreid en deskundig advies en we staan altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop.

Wij denken graag met u mee over gepaste oplossingen voor uw onderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Met flexibele zonwering van Zonservice bepaalt u zelf of u uw gasten in het zonnetje zet of juist in de schaduw tijdens warme zomerdagen. Het juiste zonnescherm of de passende overkapping beschermt ze namelijk niet enkel tegen de zon, maar ook tegen wind en regen. Hierdoor kunnen uw gasten tijdens een zomerse bui gewoon lekker buiten blijven zitten.

IK WIL ADVIES OP MAAT