Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop nodig is. Denk hierbij aan een terras wat van schaduw voorzien dient te worden, maar dat wel ruimte onder het scherm nodig heeft voor de meubels. Een knikarmscherm is hier uitermate geschikt voor, het kan bijna horizontaal afgesteld worden. De knikarmschermen van Zonservice zijn leverbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zo bent u ervan verzekerd dat het scherm volledig aansluit bij de stijl van uw huis en tuin.

Knikarmschermen

Bent u op zoek naar een oplossing om de zon weg te houden van uw terras of uit uw woning? Kies dan voor de knikarmschermen van Zonservice. Wij plaatsen dit type zonwering tegen de gevel van uw woning. De voordelen van een knikarmscherm zijn:

 • Geen schadelijke uv-stralen op uw terras
 • Geen verkleuring van meubels of gordijnen
 • Kwalitatieve doeken
 • Geen investeringen nodig om het binnen koel te houden

  Met een knikarmscherm zit u in de schaduw en behoudt u een vrije doorloop op uw terras. Door de speciale armconstructie krijgt u een terrasoverkapping waarbij alle ruimte beschikbaar blijft. Bovendien zorgt een knikarmscherm ervoor dat hinderlijk zonlicht en overdadige warmte buitenshuis blijven.

  Knikarmschermen soorten

  Knikarmschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras. Bij Zonservice vindt u verschillende soorten knikarmschermen. De meest geleverde knikarmschermen zijn de cassetteschermen en de semi-cassette schermen.

  Cassette knikarmscherm

  Een cassettescherm wil zeggen dat de rol met zonweringdoek en de knikarmen veilig opgeborgen zitten in de aluminiumbehuizing wanneer het scherm dicht is. Dit is erg handig, omdat de weersomstandigheden zo geen invloed krijgen op het zonweringdoek en de onderdelen. Zeker in Nederland, waar het weer nog wel eens slecht is, is het fijn om met name het zonweringdoek te beschermen.

  Semi-cassette knikarmscherm

  Bij een semi-cassette knikarmscherm is de cassette aan de voorzijde en bovenzijde gesloten, maar aan de onderzijde geopend. Hierdoor biedt dit type cassette minder bescherming dan een gehele gesloten cassette. Daartegenover staat dat de gemiddelde prijs van een semi-cassette scherm lager ligt dan de prijs van een gesloten cassette scherm.

  Knikarmschermen van Zonservice

  Met een knikarmscherm van Zonservice kiest u voor zonwering, warmtewering en sfeer. Onze knikarmschermen worden voor u op maat gemaakt, in de kleur en het dessin die u het mooiste vindt. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs in onze showroom.

  Brustor B200

  Brustor zonwering brochure

  weinor

  Weinor zonwering brochure