Raamdecoratie

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Raamdecoratie

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Raamdecoratie badkamer

Zonservice heeft een uitgebreide collectie raamdecoratie van eigen merken en topmerken. Kies bijvoorbeeld voor gerenommeerde merken zoals Luxaflex en Verosol. Op deze manier toveren we iedere badkamer om tot een waar paleis.

In onze showroom kunnen wij alle modellen van Verosol uitgebreid demonstreren. Zo kunt u duidelijk de verschillen laten zien tussen de modellen. Kom langs en laat u verrassen. Bijvoorbeeld de speciale zon- en warmte werende modellen van Verosol!

Raamdecoratie woonkamer

Kies voor extra gemak! Zonservice biedt verschillende soorten elektrisch bedienbare rolgordijnen aan. Ze zijn geproduceerd met de laatste technieken zodat er geen bedrading meer bij komt kijken. Op deze manier zijn er nooit meer lelijke opbouw kasten nodig in de woonkamer! Doordat zij draadloos werken hoeft u ook geen rekening meer te houden met allerlei draden die naar het stopcontact lopen.

Onze verschillende soorten raamdecoratie:

Vakkundige montage van raamdecoratie

Zonservice geeft u graag een uitgebreid en deskundig advies. Dit doen we niet alleen op het gebied van raamdecoratie voor de badkamer of woonkamer. We geven ook graag advies over allerlei soorten modellen voor in de slaapkamer of keuken. Door ons uitgebreide assortiment is er altijd een passende oplossing te vinden. Hierbij staat Zonservice altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop zodat u het hele jaar door kunt genieten in uw woning.

U bent van harte welkom in onze showroom voor een kopje koffie en om de verschillende modellen te bekijken .

IK WIL ADVIES OP MAAT