Terrasoverkapping

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Terrasoverkapping

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Terrasoverkapping van Zonservice

Met een overkapping van Zonservice kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Al vroeg in het voorjaar geniet u al van de prille lentezon.  Maar ook het waterige herfstzonnetje wordt ineens een stuk aangenamer.

Gezellig met vrienden barbecueën? Geen probleem. Met een overkapping weet u zeker dat de avond niet in het water gaat vallen. Verjaardag vieren met familie? Met een overkapping blijft de warmte veel langer hangen. Zo geniet u tot in de late uurtjes van uw tuin. Een overkapping vergroot uw woonplezier doordat u veel meer gebruik maakt van uw sfeervolle terras en tuin.

Terrasoverkapping doek

Onze overkappingen zijn te verkrijgen met verschillende materialen, waaronder textiel. Maar Zonservice biedt ze ook aan in aluminium en glas zodat u bestand bent tegen alle weersomstandigheden. Bekijk snel meer!

Onze terrasoverkappingen en accessoires:

Verschillende topmerken terrasoverkappingen

Bij Zonservice dan heeft u keuze uit verschillende topmerken. Zo is er voor ieder budget een passende oplossing. Kies voor robuuste designs of juist de elegantere overkappingen. Wat de keuze ook wordt, Zonserivce laat graag de verschillende mogelijkheden zien. De overkappingen zijn direct aan het huis te plaatsen of vrijstaand. Ook zijn ze te leveren in verschillende maten zodat voor iedere tuin een oplossing te vinden is.

Terrasoverkappingen met vakkundige montage

Zonservice geeft u graag een uitgebreid en deskundig advies. Daarbij staan we altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

IK WIL ADVIES OP MAAT